Formació Plans d’Ocupació Municipal de Barcelona

Disseny i impartició de mòduls formatius en el marc dels Plans d’Ocupació Municipal de Barcelona, de Barcelona Activa i l’Ajuntament de Barcelona.

Mòduls formatius en disseny i gestió de projectes socials:

Els mòduls formatius en disseny i gestió de projectes socials en els Plans d’Ocupació Municipal de Barcelona tenen com a objectiu principal dotar a les persones participants d’eines professionalitzadores per desenvolupar la seva tasca professional al llarg del pla d’ocupació.

Al llarg de la formació es treballa una visió general de les característiques i el procés de disseny de projectes així com de les característiques de la gestió de projectes. Aprofundim en tècniques i estratègies participatives en el disseny i la gestió de projectes, així com incidir el l’avaluació i les seves fases.

Al llarg del curs es treballen els següents mòduls de continguts:

  • Mòdul 1. El cicle de projecte
  • Mòdul 2. Disseny de projectes
  • Mòdul 3. Gestió de projectes
  • Mòdul 4. Competències transversals en la gestió de projectes

Mòduls formatius en recerca de feina:

Els mòduls formatius en recerca de feina en els Plans d’Ocupació Municipal de Barcelona tenen com a objectiu principal dotar a les persones participants d’eines per encarar la recerca de feina al finalitzar el pla d’ocupació amb més garanties d’èxit.

Al llarg de la formació es treballa una visió general dels processos de selecció, de diferents tècniques tant grupals com  individuals posant especial èmfasis en les entrevistes de selecció i aplicant eines, tècniques i recursos per afrontar-les segures de nosaltres mateixes i sense nervis.

Aquest lloc web utilitza galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuària. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de galetesplugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies