Un any més participant a la Fira d’Economia Solidària de Catalunya (FESC) Alumnes.coop es presenta a Madrid Guia pràctica Pla d’Igualtat per les entitats d’ECOM L’Ajuntament posa en marxa el centre LGTBI de Barcelona El 52% de la població es declara feminista Més d’11.000 persones van visitar la Fira d’Economia Solidària de Catalunya 2018 S’acosta la VII edició de la Fira d’Economia Solidària de Catalunya 2018 Posposat l’acte d’inauguració del BiciHub del 20 d’octubre Entrevista als “Matins de TV3” a Sara Berbel, directora general de Barcelona Activa i presentació del “Llibre blanc del(s) treball(s)” Es convoca una concentració per la dignificació del treball de la llar i la cura de les persones i en rebuig a l’esmena 6777 del Partit Popular Ens aturem per a canviar-ho tot! Sant Antoni celebra la 1ª Fira Cooperativa Dia Internacional de les cooperatives Fira de l’Economia Social a Catalunya 2016 Setmana monogràfica a l’AVV Clot-Camp de l’Arpa en imatges Setmana monogràfica a l’AVV Clot -Camp de l’Arpa

Exposició Juntes i visibles

 

Exposició Juntes i visibles

Vols participar en una exposició col·lectiva per denunciar la precarietat laboral de les dones? T'animes a compartir la teva història?

Si has viscut qualsevol situació de discriminació laboral pel fet de ser dona en l'àmbit laboral, si has patit assetjament a la feina, si vius situacions o has viscut situacions de precarietat laboral, etc. et convidem a que expliquis la teva experiència i juntes la fem visible. Per que visibilitzant-ho, denunciant-ho i juntes podem contribuir a que la situació canvii.  T'apuntes?