Cooperativa Barabara Educació

  • Treballem en xarxa

  • Apostem per col·laborar

  • Ens apassiona innovar

  • Escoltem i ens adaptem a les necessitats de cada projecte

   

  Som un equip de professionals amb una trajectòria i experiència de més de 25 anys en l’àmbit de la gestió, la formació i el desenvolupament de projectes.

  L‘equip de Barabara Educació apostem per un model de treball participatiu, democràtic i compromès amb la societat. El treball en equip és la metodologia més adient per a fer possible aquest model. Els perfils competencials de cadascun de nosaltres són complementaris, això ens permet obrir-nos a molts camps partint del principi de confiança envers les capacitats i potencialitats de l’altre. L’aspecte emocional que comporta el treball en equip i la necessitat d‘avaluar els què es fa i com es fa, l‘aprenentatge permanent i la capacitat d‘autocrítica són els elements claus en el nostre dia a dia sense oblidar fer-ho amb alegria i bon humor.

  Som un equip de professionals amb una trajectòria i experiència de més de 25 anys en l’àmbit de la gestió, la formació i el desenvolupament de projectes socioeducatius, en l’àmbit del tercer sector, entitats de inserció laboral, ONGs i fundacions, i administració pública. Àmbits tots ells, que ens han permès el treball amb les persones, amb equips multiculturals, col·lectius vulnerables o en situació de risc i contexts complexes. Tanmateix aportem una llarga experiència en la direcció i acompanyament d'equips, en la formació reglada presencial i online.

   


  Barabara és per mi la possibilitat d’impulsar un enfoc educatiu diferent centrat en el desenvolupament integral de les persones...


  Barabara és un projecte personal i professional en el que treballar amb persones eficients, competents i compromeses amb el context social és una realitat...


  Barabara és un repte en moments de canvi del context laboral, que vol potenciar les capacitats de les persones en el seu desenvolupament professional repercutint així en l’eficiència de les i empreses i organitzacions...  Barabara suposa treballar en un projecte educatiu i transformador amb un equip de professionals competent, coherent i estimulant...

  Inma Carrillo


  Tècnica de projectes d'igualtat


  Barabara és per mi una mirada diferent als processos de canvi i transformació...

  Mercè Rocadembosch


  Per mi Barabara és l'oportunitat de posar una mica de color a projectes d'interès social, acompanyada d'un equip de dones molt potent i motivat.

  Col·laboradores i col·laboradors: construint camí, fent xarxa!

  La col·laboració i la suma d’esforços és un dels valors de la nostra cooperativa, de tal manera que els resultats de la feina és donen gracies  a la participació de moltes persones que aporten la seva experiència i excel·lència professional a diferents àrees de treball.

  La comunicació, la interdependència,  construir equip valorant la importància del projecte social de Barabara Educació, fa que la implicació de moltes persones vagi una mica més enllà de seguir el projecte i hi hagi una implicació i compromís amb Barabara Educació.