Cooperativa Barabara Educació

  • Treballem en xarxa

  • Apostem per col·laborar

  • Ens apassiona innovar

  • Escoltem i ens adaptem a les necessitats de cada projecte

   

  Som un equip de professionals amb una trajectòria i experiència de més de 25 anys en l’àmbit de la gestió, la formació i el desenvolupament de projectes.

  L‘equip de Barabara Educació apostem per un model de treball participatiu, democràtic i compromès amb la societat. El treball en equip és la metodologia més adient per a fer possible aquest model. Els perfils competencials de cadascun de nosaltres són complementaris, això ens permet obrir-nos a molts camps partint del principi de confiança envers les capacitats i potencialitats de l’altre. L’aspecte emocional que comporta el treball en equip i la necessitat d‘avaluar els què es fa i com es fa, l‘aprenentatge permanent i la capacitat d‘autocrítica són els elements claus en el nostre dia a dia sense oblidar fer-ho amb alegria i bon humor.

  Som un equip de professionals amb una trajectòria i experiència de més de 25 anys en l’àmbit de la gestió, la formació i el desenvolupament de projectes socioeducatius, en l’àmbit del tercer sector, entitats de inserció laboral, ONGs i fundacions, i administració pública. Àmbits tots ells, que ens han permès el treball amb les persones, amb equips multiculturals, col·lectius vulnerables o en situació de risc i contexts complexes. Tanmateix aportem una llarga experiència en la direcció i acompanyament d'equips, en la formació reglada presencial i online.

  L'equip de barabara

   

  Entitats col·laboradores

  • AVV del Clot Camp de l'Arpa

   L'AVV ens cedeix espais per dur a terme el programa EduCom Dona, destinat a dones majors de 45 anys a l'atur.

  • Ateneu del Clot

   Ens convertim en un grup de l'Ateneu del Clot per impulsar conjuntament EduCom Jove al districte de Sant Martí.

  • Agpograf Impressors

   Empresa privada ubicada al districte de Sant Martí col·laboradora en els projectes EduCom Dona i EduCom Jove amb la impressió dels materials de comunicació i materials didàctics.

  • Eplus Consultoria

   Consultoria especialitzada en gestió i avaluació d'impacte, col·laboradora en el projecte EduCom Jove realitzant un anàlisi del Retorn Social de la Inversió SROI.

  Col·laboradores i col·laboradors: construint camí, fent xarxa!

  La col·laboració i la suma d’esforços és un dels valors de la nostra cooperativa, de tal manera que els resultats de la feina és donen gracies  a la participació de moltes persones que aporten la seva experiència i excel·lència professional a diferents àrees de treball.

  La comunicació, la interdependència,  construir equip valorant la importància del projecte social de Barabara Educació, fa que la implicació de moltes persones vagi una mica més enllà de seguir el projecte i hi hagi una implicació i compromís amb Barabara Educació.

  Aquest lloc web utilitza galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuària. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de galetesplugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies