El formiguer.coop

Formiguer.coop, una proposta educativa per conèixer les cooperatives a l’aula

El Formiguer.coop és una col·lecció de materials educatius per treballar diferents aspectes de l’economia social i cooperativa a l’aula.

La primera edició d’aquesta col·lecció va dedicada a la es cooperatives i és una proposta educativa dirigida a alumnat de segon cicle de secundària, tot i que és adaptable a altres nivells. El formiguer.coop es un material conformat per dos materials:

  1. Una proposta d’activitats per l’alumnat: pensada per l’alumnat on en una lògica d’investigació-acció l’alumnat s’endinsa en les cooperatives i les seves característiques.
  2. Una proposta de material pel professorat: pensada pel professorat ofereix per una banda material informatiu sobre la temàtica, la guia didàctica sobre com aplicar les diferents activitats a l’aula i finalment una proposta amb recursos i enllaços d’interès per aprofundir en diversos temes.

Els objectius que persegueix són:

  • Conèixer les cooperatives com a model alternatiu d’empresa
  • Entendre els valors i els principis cooperatius
  • Aprofundir en el funcionament i el model organitzatiu d’una cooperativa
  • Aprofundir en la democràcia i la participació interna.

Aquest lloc web utilitza galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuària. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de galetesplugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies