Facilitació del procés de cocreació del document de recomanacions

El document “Recomanacions per a l’abordatge de la Violència Masclista als centres educatius” és un document ha  elaborat per un equip multidisciplinar dels àmbits de salut, educació i serveis socials, i té com a objectiu oferir un marc de recomanacions per a l’abordatge de la violència masclista en l’entorn dels centres educatius.

El document ofereix eines per a la identificació i l’abordatge amb les persones implicades i informació sobre els serveis i els circuits que es poden seguir per a posar en mans d’especialistes aquests casos.

Barabara Educació ha facilitat el procés de treball en la cocreació del material generant un procés de construcció i debat col·lectiu amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona i el Districte de Nou Barris, a través d’un grup de treball designat des del Circuit territorial de Nou Barris contra la Violència Masclista.

 

Aquest lloc web utilitza galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuària. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de galetesplugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies