Aquest mes d’octubre hem participat en la presentació a les entitats federades d’ECOM el resultat del projecte ‘Posa’t en forma! Kits per a la bona gestió’, un projecte liderat per ECOM desenvolupat amb el suport del Comissionat d’Economia Social, Verda, Desenvolupament Local i Política Alimentària de l’Ajuntament de Barcelona.

El projecte ha suposat l’elaboració de tres guies pràctiques per ajudar les entitats en el desenvolupament del Pla d’igualtat, el Codi ètic i el Model de Prevenció de delictes, també anomenat Complaince, que han sigut elaborades per diferents entitats de l’ESS: Hobest i Beethik, Cooperativa Barabara Educació i Fundesplai.

Des de Barabara Educació hem elaborat la guia pràctica pel disseny del Pla d’Igualtat a les entitats. Aquestes guies es podran consultar al portal d’ECOM.

Més informació: https://bit.ly/2prQQ5G

Aquest lloc web utilitza galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuària. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de galetesplugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies